930×122 CAPRA 5

anaf

CONSTANTIN NICOLESCU, EXECUTAT SILIT DE ANAF. A TREIA ÎNCERCARE

ANAF (prin Serviciul regional Ploiești de executări silite cazuri speciale) organizează o nouă licitaţie pentru executarea silită a lui Constantin Nicolescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

Citiți și: Atenționare de la ANAF! Este un nou tip de impozit

Este a treia încercare pe care Fiscul o face pentru vânzarea unui teren pe care Nicolescu îl deținea în proprietate în comuna sa natală, Mihăeşti, în punctul Casa Veche.

Terenul este „în suprafață de 4.760 de mp din acte și 4.195 de mp măsurată, compus din 2.778 de mp fâneață și 1.417 mp pășune împădurită”.

Citiți și: O firmă a dat un „tun” de peste un milion de euro! Anchetatorii au intrat pe fir

Preţul de vânzare a scăzut faţă de cel iniţial, deoarece la primele două proceduri nu s-a prezentat niciun ofertant. Noul preț este de 29.500 de lei, exclusiv TVA, în condițiile în care prețul cerut inițial de Fisc a fost de 59.000 de lei, sumă neimpozabilă.

A treia licitație se va desfășura pe 23 martie 2020 la sediul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Ploiești (în subordinea căreia funcționează AJFP Argeș).

Amintim că acțiunea are loc pentru ca statul, prin ANAF, să recupereze o parte din prejudiciul stabilit de instanța de judecată în sarcina lui Constantin Nicolescu în urma condamnării sale definitive pentru fapte de corupție. Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Argeș a pus sechestru pe acest teren încă din anul 2015 (conform procesului verbal de sechestru nr. 318/220145 din 18.08.2015).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90