EcoMoto 930×122

contrabanda

CONTRABANDA CU ȚIGĂRI ÎN PITEȘTI, GREU DE „UCIS”

Din motive greu de înțeles, contrabanda cu țigări este în continuare un fenomen de neoprit în Pitești. Situația dă serios de gândit și provoacă un mare și enervant semn de întrebare.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Aproape că nu e zi în care polițiștii piteșteni să nu anunțe prinderea unuia sau a mai multor comercianți de țigări de contrabandă, în special din zona pieței agroalimentare Ceair. Pachetele de țigări sunt confiscate, vânzătorii se aleg cu dosare penale, dar fenomenul persistă.

Comercianții prinși sunt ultima „mână” dintr-un șir căruia autoritățile nu pot (sau nu vor?) să-i dea de capăt. Pornind de la vânzătorul ilegal din piață, verifică cineva mai departe lanțul „slăbiciunilor” până la sursa problemei? Uneori da, după cum puteți (re)citi în articolul următor: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/femeie-din-mioveni-acuzata-de-contrabanda-cu-tigari/.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Ieri polițiștii Secției 1 au făcut alte trei dosare de cercetare penală pentru contrabandă cu țigări. Două persoane din Pitești, în vârstă de 57 și, respectiv, 59 de ani, și o alta din comuna Băbana, de 51 de ani, au fost prinse la vânzare cu 1.600 de țigări nefiscalizate.

Precizăm că pentru contrabandă Codul Penal prevede închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90