NOR CURIER 930X122

contrabanda

CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI ÎN PITEȘTI! 3 TINERI, PUȘI SUB ACUZARE!

Trei tineri piteșteni, în vârstă de 21, 22 și, respectiv, 27 de ani, au fost inculpați pentru opt infracțiuni de contrabandă cu țigări.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus declanșare acțiunii penale împotriva celor trei, pe baza probelor administrate de Biroul de Investigații Criminale al Secției 1 de Poliție. Potrivit polițiștilor piteșteni, în perioada decembrie 2013-mai anul acesta cei trei au fost prinși în flagrant în repetate rânduri în timp ce încercau să vândă țigări de contrabandă care proveneau din Republica Moldova și Ucraina. Conform aceleiași surse, toți cei trei au antecedente penale.

În urma semnalelor trase în presă polițiștii piteșteni au organizat în ultimele luni mai multe raiduri pentru prinderea comercianților de țigări de contrabandă, fiind vizată în special zona pieței agroalimentare Ceair. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90