EcoMoto 930×122

consiliul judetean

SCANDAL AZI LA CONSILIUL JUDEȚEAN DIN CAUZA STAȚIUNII MOLIVIȘU

Sorin Ivaşcu, directorul de investiţii din Consiliul Judeţean Argeş, s-a contrat astăzi în plină conferinţă de presă a Consiliului cu Constantin Dârzan, managerul de proiect pentru construirea cu bani europeni a staţiunii montane de la Molivişu.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

În opinia lui Ivaşcu, nu sunt fonduri şi nici timp fizic pentru ca proiectul să fie dus la bun sfârşit (amintim că trebuie finalizat până pe data de 31 decembrie 2015). Constantin Dârzan este, însă, de altă părere şi acuză că se pun piedici din toate părţile acestui proiect.

„Mai sunt şase luni. Banii există doar pe hârtie! Toată cheltuiala făcută până acum ar putea deveni neeligibilă. Nu au fost şi nu sunt bani fizic să se ducă proiectul mai departe! Teoretic, cu un efort supraomenesc, se poate face. Dar dacă nu sunt bani, cum?”, a spus Ivaşcu.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

„Nu ştiu dacă domnul Ivaşcu e rău intenţionat sau nu ştie despre ce este vorba! Ni s-au pus multe piedici, inclusiv din Consiliul Judeţean. Cineva trebuie să răspundă!”, a replicat Dârzan, care dă în continuare asigurări că proiectul „se face”.

Conform lui Liviu Muşat, directorul Agenţiei de Dezvoltare Sud Muntenia, stadiul fizic al lucrărilor de la Molivişu ar fi de numai 12%, existând, astfel, premisele ratării lui.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90