New Profesional Consult 930 x 122

anaf

CONTRIBUABILII ARGEȘENI, CHEMAȚI LA FISC

Contribuabilii argeșeni, chemați la Fisc.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Miercuri, 10 octombrie 2018, de la ora 12, în sala de şedinţe din sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş (Pitești, bulevardul Republicii, nr. 118 – foto), contribuabilii vor primi răspunsuri la întrebările referitoare la serviciile electronice oferite de ANAF şi la schemele de ajutor de stat instituite conform H.G. 807/2014.

La aceeași întâlnire, specialiștii Fiscului vor prezenta și calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii octombrie 2018, aspecte cu privire la eşalonarea la plată a obligaţiilor fiscale, noile reglementări pentru casele de marcat şi alte noutăţi legislative.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Contribuabilii interesaţi să participe se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând https://www.anaf.ro/asistpublic/ și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90