930 x122 grota rece

anaf

CONTRIBUABILII ARGEȘENI, CHEMAȚI LA FISCUL DIN PITEȘTI

Contribuabilii argeșeni, chemați la Fiscul din Pitești.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Miercuri, 15 mai 2019, de la ora 12, în sala de şedinţe a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş (administrație cu sediul pe bulevardul Republicii din Pitești – foto), contribuabilii interesați vor beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la Spaţiul Privat Virtual.

Specialiştii ANAF vor prezenta și calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii mai 2019, precum şi noutăţile legislative din domeniu.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Contribuabilii care vor să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând https://www.anaf.ro/asistpublic/ și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90