New Profesional Consult 930 x 122

abuz

CONTROLORI DE LA PUBLITRANS, RECLAMAȚI

Sunt piteșteni care de-a lungul timpului au reclamat atitudinea abuzivă pe care ar manifesta-o față de călători unii controlori de pe autobuzele Publitrans.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Cel mai recent caz de acest gen este relatat de o doamnă, Gianina Olaru, pe pagina sa de Facebook. Potrivit sursei citate, s-ar fi întâmplat ieri, 5 ianuarie, iar acuzați sunt doi controlori.

„Acești domni controlori au tăbărât pe o biată femeie în vârstă, care nu făcuse (n.r. – nu compostase) biletul deoarece era operată. Nu putea sta în picioare și aștepta să facă încă o doamnă biletul și să i-l înmâneze ca să i-l facă și dânsei.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Acești nesimțiți de controlori, însă, nu au lăsat-o în pace, iar doamnei în vârstă i s-a făcut rău în autobuz. Controlorii au zis că „se preface”. A sărit lumea, că altfel cădea jos de pe scaun! Până în final, șoferul de pe autobuzul AG 12 REN a oprit și a chemat Salvarea, asta fiind la ora 11:30.”, scrie doamna respectivă.

ePitești îi solicită directorului general de la Publitrans, Manuel Vasile Rotaru, să verifice informația, să afle despre ce rută e vorba și să îi sancționeze drastic pe controlorii în cauză dacă atitudinea lor a fost una agresivă, obraznică și lipsită de respect, cu atât mai mult cu cât victimă, după cele relatate, este o femeie în vârstă. Precizăm că doamna Olaru publică și fotografii cu cei doi controlori acuzați.

Cerem și primarului Tudor Pendiuc sau viceprimarului Cornel Ionică să îl cheme urgent la raport pe directorul general al Publitrans-ului, societate aflată în subordinea municipalității.

De asemenea, având în vedere nu puținele reclamații la adresa unor controlori de pe autobuzele Publitrans, solicităm Consiliului Local să dezbată în ședință publică subiectul și să pună ordine în lucruri.

În plus, le sugerăm piteștenilor care vor fi trecut sau care vor trece prin „experiențe” similare celei relatate de doamna Olaru să reclame comportamentul abuziv pe toate căile posibile (la Publitrans, la Primărie, la Consiliul Local și la presă). Cu sprijinul dumneavoastră, ePitești va urmări subiectul pentru civilizarea completă a transportului public de călători din municipiu. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90