Donaris 930 x 122

copii

COPIII TALENTAȚI, PREMIAȚI LA TOYOTA PITEȘTI! VEZI GALERIE FOTO!

Showroom-ul Toyota din Piteşti a fost astăzi plin de culoare şi talent. Câştigătorii concursului de desen „Dream Car Art Contest” au fost premiaţi pentru rezultatele obţinute la etapa naţională.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Dintre cei nouă câştigători, câte trei la fiecare categorie de vârstă, patru au fost din judeţul Argeş, continuând astfel excelenta tradiţie pe care o avem la acest concurs. Mara Teodora Ureche, din Curtea de Argeş, s-a clasat pe locul secund la prima categorie de vârstă, cea rezervată copiilor de până la 8 ani. În cea de a doua categorie, a copiilor cu vârsta între 8 şi 11 ani, Eduard Ionuţ Gogan şi Ana-Maria Cârstea, ambii din Poiana Lacului, au ocupat primele două poziţii. Ultima categorie a fost cea în care s-au încadrat copiii cu vârsta cuprinsă între 11 şi 15 ani. Sorina Teodora Călinescu, din Corbeni, o obişnuită a acestui concurs, a ocupat locul al doilea.

Lucrările câştigătorilor au ajuns deja în Japonia, acolo unde a început jurizarea pentru etapa internaţională. Anul trecut România a obţinut patru premii, iar trei dintre acestea au fost ale copiilor din judeţul Argeş. Prin urmare, suntem încrezători că şi anul acesta reprezentanții Argeșului vor avea rezultate foarte bune.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA