New Profesional Consult 930 x 122

cluj

COPILOTUL RĂZVAN PETRESCU: „MI-E TARE DOR SĂ ZBOR, MĂ SIMT CA UN PEȘTE PE USCAT!”

Copilotul Răzvan Petrescu a fost astăzi la Spitalul Județean de Urgență din Cluj Napoca pentru o radiografie la picior, anunță Mediafax. Potrivit aceleiași surse, Petrescu s-a întânit tot azi cu doctorul Valentin Calu, aflat în trecere prin Cluj, pentru prima dată după tragedia aviatică de acum un an din munții Apuseni în care au murit pilotul Ștefan Iovan și studenta-voluntar Aura Ion.

Citiți și: Garsonieră de 16 mp cu toaletă în dulap, la ”doar” 52.000 €

„Mă simt binişor. Am venit pentru o radiografie la piciorul stâng, să vedem cum s-a depus calciul. E bine, dar mai necesită timp, oasele nu au fost bine aliniate şi necesită timp până se depune calciul în întregime pentru a susţine greutatea. Medicii mi-au spus că nu s-a consolidat suficient ca să susţină întreaga greutate, astfel încât voi continua tratamentul şi voi reveni la control peste şase săptămâni.”, a spus Răzvan Petrescu, citat de Mediafax. „Abia aştept să zbor, undeva în septembrie-octombrie. Mi-e tare dor, mă simt ca un peşte pe uscat! Sper, de asemenea, să le pot face şi o vizită moţilor din comuna Horea şi să mă întâlnesc în special cu cei trei salvatori.”, a adăugat el.

În vârstă de 24 de ani, Răzvan Petrescu a terminat Colegiul Economic “Maria Teiuleanu” din Piteşti şi este instructor la Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. Petrescu a făcut cursuri de zbor la aeroclubul „Henri Coandă” din Geamăna, județul Argeș. (Foto: voceatransilvaniei.ro)

Citiți și: AL 18-LEA DECES AL UNEI PERSOANE CU CORONAVIRUS. AVEA AFECȚIUNI MEDICALE PREEXISTENTE

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3