930 x122 grota rece

copilot

COPILOTUL RĂZVAN PETRESCU RĂMÂNE ÎN SPITAL

Copilotul piteștean Răzvan Petrescu este ultimul supraviețuitor al accidentului aviatic din munții Apuseni care rămâne internat în spital. Alți doi supraviețuitori, medicii Valentin Calu, originar și el din Pitești, și Cătălin Pivniceru, au fost externați astăzi.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

„Copilotul a rămas internat la Terapie Intensivă. În prezent starea lui este stabilă. Nu se pune problema, deocamdată, de externare. Despre noi intervenţii chirurgicale la momentul acesta nu am nicio veste”, a declarat, citată de rtv.net, Monica Costin, directorul de îngrijiri medicale al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj Napoca, acolo unde au fost internați supraviețuitorii accidentului de aviație.

Amintim că Răzvan Petrescu a fost cel mai grav rănit dintre supraviețuitori. Petrescu a suferit deja trei intervenții chirugicale: la picioare, bazin și piramida nazală. (Foto B1 TV)

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul înjunghiat azi-noapte, lângă Poliție

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90