930 x122 grota rece

concurs

Cum poți câștiga un televizor, o tabletă sau un Smartwatch!

CONCURS ANIVERSAR la Profesional New Consult  – 15 Ani de formare profesională.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Da, în curând se vor împlini 15 ani de când Profesional New Consult vă oferă cursuri de formare profesională în cele mai bune condiții de studiu.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

„Pentru a vă arăta aprecierea și prețuirea pe care o ținem fiecărui cursant în parte și pentru că datorita dumneavoastră, celor care ați trecut pragul, celor care o faceți sau o veți face în continuare, Profesional New Consult organizează un concurs aniversar cu premii intitulat: CADOURI ANIVERSARE LA 15 ANI DE PROFESIONAL NEW CONSULT”, este mesajul transmis de echipa Profesional New Consult.

Ce veți putea câștiga:

UN TELEVIZOR HORIZON – DIAGONALA 80 CM

O TABLETĂ Wi-FI Black 2GB RAM

UN SMARTWATCH

Pentru a intra în campanie sunt necesari doar câțiva pași simpli:

Vezi detalii campanie AICI – https://profesionalnewconsult.ro/campanie-15-ani-profesiona-new-consult/

PASUL 1 – Lasă un REVIEW (de preferat, 5 steluțe) favorabil pe pagina de Facebook – Profesional New Consult și nu uita să spui ce curs ai absolvit și cum a fost experiența ta.

PASUL 2 – SHARE la postarea de pe Facebook pe profilul tău, poate ai în listă și alți absolvenți Profesional New Consult ce vor să participe.

PASUL 3 – Tag unei persoane / „coleg de clasă” în comentariu la postarea de pe Facebook

Extragerea premiilor se va face prin intermediul site-ului: commentpicker.org, iar câștigătorii vor fi anunțați cu ajutorul unui story pe pagina de Facebook, dar si pe profilul de Instagram.

Extragerea va avea loc în data de 20-05-2023, când echipa Profesional New Consult va sărbători și împlinirea celor 15 ani.

Join the fun! Participă!

Celebrăm împreună! Campanie desfășurată în perioada 20.02.2023 – 20.05.2023

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3