930 x122 grota rece

Arges

CUM SE CIRCULĂ PE DRUMURILE DIN ȚARĂ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 10 nu erau autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia auto blocată din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Pe mai multe sectoare ale unor drumuri naţionale se semnala zăpadă (în amestec cu material antiderapant), care măsoară între 1 şi 3 cm grosime, astfel: pe DN67C Novaci – Rânca (în judeţul Gorj), pe DN7A Voineasa – limita cu judeţul Hunedoara, pe DN1R – în zona localităţii Beliş (în judeţul Cluj), pe DN2D limita cu județul Vrancea – Ojdula (în judeţul Covasna), pe DN7C Bâlea Cascadă – Cârţişoara (în judeţul Sibiu), pe DN12A Miercurea Ciuc (judeţul Harghita) – limita cu judeţul Bacău şi pe segmentul Ghimeş – Comăneşti (în judeţul Bacău), pe DN12C Gheorghieni (judeţul Harghita) – limita cu judeţul Neamţ, pe DN13A Satu Mare – Vlahiţa şi pe DN13B Praid – Gheorghieni (judeţul Harghita), pe DN15 Topliţa (judeţul Harghita) – limita cu judeţul Neamţ, pe DN17 şi pe DN18 la Cârlibaba (judeţul Suceava).

Zăpadă se mai semnalează şi pe DN73 Piteşti – Râşnov, la Dâmbovicioara (în zona pensiunii Dealul Sasului).

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Pe autostrada A1 Sibiu – Deva se circulă în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind de sub 200 de metri, mai ales pe segmentul cuprins între kilometrii 239 şi 260, iar carosabilul este ud. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90