New Profesional Consult 930 x 122

februarie

CUM VA FI VREMEA ÎN ARGEȘ. NEOBIȘNUIT PENTRU FEBRUARIE

Cum va fi vremea în Argeș. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (30 ianuarie – 12 februarie 2017).

Citiți și: Vremea a luat-o razna! Temperaturi de 16 grade în plină iarnă

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, ANM anunță că valorile termice diurne nu vor avea variații semnificative până la începutul lunii februarie, iar media lor se va situa în jurul a -1 grad. Apoi, până pe 5 – 6 februarie, vor crește și vor atinge o medie de 8 sau chiar 9 grade. Vremea va deveni astfel mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru perioada respectivă, informează meteorologii.

După 6 februarie vremea se va răci ușor și treptat, iar în ultimele zile din interval maximele vor ajunge la o medie în jurul valorii de 5 grade.

Citiți și: Video: În Argeş, vara e ca iarna. Imagini de poveste în luna iunie

Temperaturile minime se vor afla în scădere până în dimineața zilei de 1 februarie, atunci când media lor va fi de -10 grade. Ulterior, vor crește semnificativ, astfel încât pe data de 7 februarie vor fi apropiate de 0 grade. În ultimele zile din interval vremea se va răci din nou, dar de această dată scăderea de temperatură va fi ușoară, iar media minimelor termice va ajunge la sfârșitul intervalului spre -3 grade, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată la începutul intervalului, atunci când se vor semnala pe spații mici, dar mai ales după 5 februarie, atunci când vor exista și zile în care vor putea să apară pe arii extinse, precizează ANM.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90