930 x122 grota rece

februarie

CUM VA FI VREMEA ÎN ARGEȘ. NEOBIȘNUIT PENTRU FEBRUARIE

Cum va fi vremea în Argeș. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat astăzi publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (30 ianuarie – 12 februarie 2017).

Citiți și: Vremea o ia razna! Fenomene de necrezut în această săptămână

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, ANM anunță că valorile termice diurne nu vor avea variații semnificative până la începutul lunii februarie, iar media lor se va situa în jurul a -1 grad. Apoi, până pe 5 – 6 februarie, vor crește și vor atinge o medie de 8 sau chiar 9 grade. Vremea va deveni astfel mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru perioada respectivă, informează meteorologii.

După 6 februarie vremea se va răci ușor și treptat, iar în ultimele zile din interval maximele vor ajunge la o medie în jurul valorii de 5 grade.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

Temperaturile minime se vor afla în scădere până în dimineața zilei de 1 februarie, atunci când media lor va fi de -10 grade. Ulterior, vor crește semnificativ, astfel încât pe data de 7 februarie vor fi apropiate de 0 grade. În ultimele zile din interval vremea se va răci din nou, dar de această dată scăderea de temperatură va fi ușoară, iar media minimelor termice va ajunge la sfârșitul intervalului spre -3 grade, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată la începutul intervalului, atunci când se vor semnala pe spații mici, dar mai ales după 5 februarie, atunci când vor exista și zile în care vor putea să apară pe arii extinse, precizează ANM.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90