NOR CURIER 930X122

vremea

    CUM VA FI VREMEA ÎN ACESTE ZILE?

    Cum va fi vremea în aceste zile.

    Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

    De măine 11 octombrie ora 02 până pe 13 octombrie ora 10 aria ploilor se extinde treptat şi va cuprinde majoritatea regiunilor ţării. Ploile vor fi mai însemnate cantitativ la început în jumătatea sudică a teritoriului, iar începând din a doua parte a zilei de marţi, 11 octombrie, mai ales în est, sud-est şi la munte. Cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi local 40…50 l/mp, cu precădere în Moldova, nordul Munteniei şi al Dobrogei, precum şi în zonele montane.

        Pe parcursul zilei de marţi, la munte precipitaţiile vor fi mixte, apoi vor predomina ninsorile, în special la altitudini mai mari şi mai ales în nordul Carpaţilor Orientali se va depune strat nou de zăpadă.

    Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

        Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de până la 55…65 km/h, îndeosebi în est şi la munte, iar pe crestele montane înalte va depăşi 70…80 km/h, viscolind ninsoarea.

    La această oră în Piteşti sunt 14 grade şi deocamdată soare însă temperatura este în scădere.

    SURSA: Administraţia Naţională de Meteorologie

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90