NOR CURIER 930X122

octombrie

PROGNOZA_METEO

CUM VA FI VREMEA LA FINELE LUI SEPTEMBRIE ȘI ÎNCEPUTUL LUI OCTOMBRIE

De la Administrația Națională de Meteorologie ni s-au comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (21 septembrie-4 octombrie).

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș estimările arată că în prima parte a intervalului valorile termice se vor menţine peste cele normale în această perioadă, cu maxime cuprinse între 25 şi 28 de grade Celsius şi minime de 14-16 grade.

Spre sfârşitul primei săptămâni de prognoză temperaturile vor începe, însă, să scadă uşor, tendinţă care se va păstra până la finalul intervalului, atunci când mediile maximelor diurne vor fi de aproximativ 22 de grade, iar cele ale minimelor nocturne, de 10-11 grade Celsius.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Între 24 şi 30 septembrie vor fi averse, posibil izolat mai însemnate cantitativ, dar ploi slabe s-ar putea semnala și în restul intervalului, anunță ANM.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3