New Profesional Consult 930 x 122

gavana

CUMPLIT! OM DE AFACERI ȘI SOȚIA LUI, BĂTUȚI CU RANGA ÎN VILA LOR DIN GĂVANA

Poliția argeșeană este în alertă maximă: un individ deosebit de periculos se află la această oră în libertate după ce aseară, în jurul miezului nopții, a comis o faptă extrem de gravă.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Individul, a cărui identitate este încă necunoscută acum, a pătruns prin efracție într-o vilă de pe strada Petre Ispirescu din cartierul Găvana. Bărbatul, care se pare că purta o șapcă și o pereche de ochelari de soare pentru a-și acoperi cât mai bine fața, i-a lovit cu o rangă pe proprietari, soț și soție. Mai întâi pe ea, care se afla afară, apoi pe el, care era în casă. Actele de violență au avut loc în timp ce în locuință erau și cei doi copii ai cuplului, un băiețel în vârstă de 6 ani și o fetiță de 8 ani. Din fericire, copiii nu au fost agresați de nemernic.

Potrivit Poliției, individul a furat din vilă 5.000 de euro și 7.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Scări reabilitate cu peste 30 de mii de euro

Soțul, Ovidiu Adrian Cristescu, a fost internat în Spitalul Județean de Urgență din Pitești, la secția de Neurochirurgie, și se află acum în afara oricărui pericol, în timp ce soția, Camelia, a fost transferată la Spitalul Universitar din București, rănile suferite de femeie la cap fiind grave.

Ovidiu Adrian Cristescu este patronul firmei Semiramis, societate de transport internațional de mărfuri. În plus, familia deține în Pitești și o shaormerie.

Vila în care locuiesc soții Cristescu și copiii lor are sistem de alarmă și camere video de supraveghere. Gardul care împrejmuiește curtea este înalt. (Foto: Facebook)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3