Donaris 930 x 122

batran

CUMPLIT! ÎN TRIVALE UN BĂTRÂN A MURIT INTOXICAT CU FUM

În această dimineaţă într-un bloc din Piteşti un bărbat în vârstă de 81 de ani a murit intoxicat cu fum.

Citiți și: Exclusiv! Breaking: A fost panică la Argeș Mall! Sute de oameni evacuați

Apartamentul, situat la primul etaj al unui bloc din cartierul Trivale, este singurul de pe scară fără centrală proprie. Bătrânul lucrase la RENEL şi avea reducere la factura la energie electrică. Prin urmare, toate sursele de încălzire erau electrice. Cablul de alimentare al uneia dintre surse a ars împreună cu diverse materiale textile, emanând un fum dens, care a ieşit și pe casa scării. Vecinii s-au sesizat şi au sunat imediat la numărul de urgență 112.

Un echipaj de la Pompieri şi un altul de la SMURD au ajuns la faţa locului. Pompierii au spart ușa şi l-au scos pe bătrân, care se afla în pat, din apartament ca să fie resuscitat. Din păcate, operațiunea de resuscitare nu a dat rezultat. Autorităţile anchetează cazul şi au anunţat rudele bătrânului. (Foto Arhivă: Cartierul Trivale)

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3