930 x122 grota rece

direcția silvică argeș

CURĂȚENIE ÎN PĂDUREA TRIVALE! RAIUL AUROLACILOR ȘI MAIDANEZILOR, DEMOLAT!

Direcția Silvică Argeș a făcut curățenie pe un teren de 6.000 de mp situat în spatele sediului său din pădurea Trivale, din Pitești. Terenul a fost recâștigat de instituție după un proces în justiție care a durat ani de zile.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Amplasamentul era ocupat cu barăci, rampe și garaje ajunse într-un stadiu avansat de degradare. De altfel, aici își găsiseră adăpost parte dintre aurolacii din oraș. De asemenea, în zonă se formase o haită de circa 20 de câini vagabonzi. Directorul Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu, declară pentru ePitești că de pe amplasamentul respectiv au fost încărcate cu gunoaie nu mai puțin de zece basculante. De asemenea, cu sprijinul Primăriei, au fost colectați și maidanezii din zonă.

Barăcile, rampele și garajele au fost demolate. Ulterior, pământul a fost excavat și nivelat. Chiriloiu precizează că terenul va fi însămânțat cu iarbă și că pe el Direcția Silvică nu va construi nimic.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • talker spune:

    Pacat insa ca, pe langa demolarea cladirilor considerate vechi si scoase din uz, proprietarul terenului a mai pus la pamant si cativa copaci din inima padurii Trivale (ironia sortii face ca tocmai o institutie care vegheaza la protejarea fondului forestier este decidentul in cauza).
    Sa speram ca nu se va intampla povestea tipic made in Romania si ca media va veghea sa nu se intample asta, de genul daramam cladirile vechi, eliberam terenul, ne facem ca plantam gazon, iar in cursul timpului sa ne trezim cu cine stie ce lucrari ilegale si neavenite intr-un domeniu natural protejat!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3