Donaris 930 x 122

curent

Curent electric subvenționat de stat!

Curent electric subvenționat de stat!

Citiți și: Adio curent gratis pentru mașini de la primării!

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a publicat un proiect care prevede normele metodologice de aplicare a Legii îmbunătăţirilor funciare care permite fermierilor să li se subvenționeze cheltuielile făcute cu irigațiile, în cotă de până la 50%.

Legea a fost anterior aprobată în Parlament, promulgată de președintele Klaus Iohannis și publicată în Monitorul Oficial.

Citiți și: Decizie privind facturile la gaze și curent!

(…) Cheltuielile în cotă de până la 50 la sută, aferente consumului de energie electrică necesar funcționării agregatelor sau a echipamentelor pentru irigații, se suportă din bugetul Agenției, în limita sumelor din bugetul ministerului cu această destinație.

Estimarea sumelor care se pot acorda de la bugetul de stat pentru sezonul de irigații din anul următor, propuse pentru decontarea cheltuielilor, în cotă de până la 50 la sută aferente consumului de energie electrică necesar funcționării agregatelor sau a echipamentelor pentru irigații, se comunică de către Agenție beneficiarilor, până la 1 septembrie a fiecărui an”, se arată în documentul MADR.

Foto descriptiv: KanalD.ro

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3