Donaris 930 x 122

barman

CURS DE BARMAN ÎN PITEȘTI (GALERIE FOTO)

Pe 7 martie 2016 a avut loc o nouă sesiune a cursului de barman desfăşurat de Profesional New Consult în colaborare cu formatori profesionişti. Vă prezentăm fotografii din timpul cursului, elocvente cu privire la profesionalismul şi aptitudinile care pot fi obţinute în urma parcurgerii acestuia. Este un curs acreditat ANC, diplomele eliberate fiind recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei, atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Fiind susţinut de un formator cu vechime în domeniu, cursul de barman http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/curs-autorizat-barman îşi propune să pregătească participanţii în tainele meseriei, aceștia bucurându-se atât de pregătirea teoretică necesară, cât și, mai ales, de pregătirea practică atât de importantă. Firma organizează sesiunea practică în incinta unui bar, acolo unde pot fi studiate şi aprofundate tainele acestei profesii extrem de frumoasă şi atractivă pentru piaţa muncii.

Cursul le este necesar tuturor celor care activează sau care doresc să activeze în industria de profil, având astfel posibilitatea deprinderii unei profesii, dar şi posibilitatea de a o practica legal și corect. Puteţi urma cursul de barman http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/curs-autorizat-barman la Profesional New Consult la preţul de 500 de lei, cu plata în 3 rate. Alături de specialiştii acestei firme, veți avea ocazia să vă formaţi într-un domeniu nou sau să vă specializaţi într-o meserie pe care o practicaţi deja, obţinând, totodată, şi calificarea necesară în acest sens.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Detalii şi informaţii pentru înscrieri

Telefon: 0784.045.025, 0784.333.777

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Adresa: Piteşti, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângă pub-ul Guiness).

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Fotografie http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-fotografie

Curs Ospătar http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-turism/ospatar

Curs Operator Maşini Comandã Numerică http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica

Curs Tehnician Electronist http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3