Donaris 930 x 122

dinu

DĂNUŢ DINU I-A TRANSMIS UN MESAJ EMOŢIONANT TATĂLUI SĂU

Zilele trecute, tatăl comisarului Dănuţ Dinu a împlinit vârsta de 81 de ani, motiv numai bun pentru poliţist de a împărtăşi şi prietenilor virtuali o fotografie cu părintele său.

Citiți și: Este legal ca poliția să te înregistreze cu radarul de pe contrasens?

Dănuţ Dinu i-a transmis tatălui său câteva gânduri emoţionante.

„Suntem un leu şi un scorpion, două pietre tari aparţinând unor generaţii diferite şi, deşi nu am fost întotdeauna de acord unul cu celălalt, vreau doar să ştii că te iubesc dintr-un milion de motive, deşi era de ajuns doar unul şi cel mai important. Acela că eşti tatăl meu şi că nu există în lume vreun fiu mai mândru decât mine.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Te-am admirat de mic, ai fost un copil de la ţară orfan care a reuşit în viaţă, mi-ai fost un model ca om şi ca poliţist şi tot ce mi-am dorit a fost să mă ridic la înălţimea aşteptărilor tale. Nu ştiu dacă am reuşit, dar ştiu că orice s-ar întâmpla nimeni şi nimic nu mă va opri să continui să port şi să cer copiilor mei să ducă mai departe numele de Dinu”, a scris Dănuţ Dinu pe contul său de socializare.

Eugen Dinu, tatăl lui Dănuţ Dinu este un fost colonel de Miliţie (denumirea de dinainte de 1989 a Poliţiei). Dănuţ Dinu a fost purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş şi a devenit cunoscut în special datorită unor păreri critice exprimate pe Facebook cu privire la piaţa Ceair, păreri care au şi condus la demisia sa din funcţie.

(Foto: Facebook Dănuţ Dinu)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90