930×122 CAPRA 5

ajutoare alimentare

DE AZI, 1.800 DE SĂRACI DIN MIOVENI PRIMESC AJUTOARE ALIMENTARE

În această dimineață în Mioveni a început distribuirea ajutoarelor alimentare cumpărate cu bani de la Uniunea Europeană. Produsele pot fi ridicate, ca în fiecare an, de la depozitul din spatele Unităţii de Pompieri, după următorul program:

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Luni și miercuri – între orele 8 și 16

Marţi și joi – între orele 8 și 17

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Vineri – între orele 8 și 14.

Prioritate vor avea cetăţenii cărora Guvernul le-a transmis deja cupoane. Beneficiarii trebuie să se prezinte cu actul de identitate în original şi cuponul primit pentru ridicarea alimentelor, iar reprezentanţii legali ai persoanelor cu handicap grav (nedeplasabili), cu ambele acte de identitate.

Fiecare beneficiar primește câte 6 kilograme de făină albă de grâu, tot atâta mălai, 800 de grame de paste făinoase, 4 litri de ulei, 4 kilograme de zahăr, 8 conserve de carne de porc, 6 conserve de carne de vită şi 10 conserve de pateu, toate împărţite în câte două cutii. Anul acesta pe listele de distribuire a alimentelor UE în oraşul Mioveni figurează aproximativ 1.800 de persoane.

De ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană beneficiază familiile şi persoanele singure care primesc venitul minim garantat; şomerii cu indemnizaţie de şomaj; şomerii care nu beneficiază de indemnizaţie; pensionarii din sistemul public de pensii ale căror venituri nu depășesc 400 de lei/lună; persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizate; invalizii, veteranii, văduvele de război, persoanele persecutate politic și revoluţionarii ale căror venituri cumulate nu depășesc 400 de lei/lună.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3