EcoMoto 930×122

turism

DE INTERES PENTRU ELEVI! MEDIUL DE AFACERI PROPUNE: MAI PUȚINĂ VACANȚĂ VARA, MAI MULTĂ IARNA!

O nouă ședință a Comisiei de Dialog Social de pe lângă Prefectura Argeș a avut loc astăzi.

Citiți și: Vrei un loc de muncă? Asta caută acum angajatorii

La inițiativa filialei județene a Uniunii Generale a Industriașilor din România “UGIR 1903”, un subiect pe ordinea de zi a ședinței l-a constituit aplicarea unor măsuri în învățământ care să vină în sprijinul dezvoltării turismului.

Prin vocea președintelui său, cunoscutul om de afaceri Gheorghe Badea (foto), “UGIR 1903” Argeș a propus scurtarea vacanței de vară a elevilor din preuniversitar cu două sau chiar trei săptămâni și prelungirea cu o perioadă similară a vacanței de iarnă. Asta pentru impulsionarea turismului montan în sezonul rece. O altă propunere lansată de Badea este ca vacanța de iarnă să fie împărțită pe etape, pe grupuri de județe, “astfel încât să permită accesul echilibrat la infrastructura sporturilor de iarnă.” Pe de altă parte, omul de afaceri vrea ca în școlile profesionale și postliceale și în universități să fie pregătiți mult mai bine viitorii angajați din turism.

Citiți și: Locuri de muncă vacante! Oportunitate de angajare

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3