New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

DE PAȘTE, ALTE 9 AUTOBUZE POLONEZE AU SOSIT ÎN PITEȘTI

Parcul auto al Publitransului s-a mărit cu alte 9 autobuze poloneze. Noile autobuze livrate de producătorul Solaris au ajuns în Pitești ieri, în a doua zi de Paște.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Numărul autobuzelor din Polonia intrate deja în proprietatea societății locale de transport în comun este acum de 23. Restul de până la totalul de 70 contractate vor fi livrate până la sfârșitul acestei luni.

Imediat după livrarea întregului lot, municipalitatea va trece la procedurile de înscriere a autobuzelor în circulație, urmând ca acestea să intre pe traseele din Pitești în luna iunie.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Pentru cumpărarea de la polonezi a celor 70 de autobuze Publitrans a accesat un credit în valoare de de 13.000.000 de euro la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Pe același subiect puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/inca-9-autobuze-solaris-au-ajuns-la-publitrans/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90