NOR CURIER 930X122

bloc

DE PE BLOC, LA PSIHIATRIE

Bărbatul care astăzi a urcat pe acoperișul unui bloc cu patru etaje de pe Calea București din Pitești și care a amenințat că se aruncă în gol a renunțat la intenția declarată de a se sinucide.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Individul a fost preluat de o ambulanță și dus la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean pentru investigații medicale.

În vârstă de 22 de ani și originar din județul Dâmbovița, nu din Argeș-Pitești cum se credea inițial, tânărul ar fi recurs la acest gest în urma unor neînțelegeri din familia sa. Mai exact, părinții lui nu ar fi de acord cu relația de dragoste pe care acesta o are cu o femeie. A acceptat să coboare de pe bloc în urma unei convorbiri telefonice cu iubita sa. Potrivit legii, el va fi amendat. Minimul amenzii în astfel de cazuri se ridică la 200 de lei, iar maximul, la 1.000 de lei.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

La fața locului au fost polițiști, jandarmi și personal medical de la SMURD.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90