EcoMoto 930×122

ger

DE REVELION, ÎN ARGEȘ GER DE CRAPĂ PIETRELE – ESTIMĂRILE DE VREME PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (29 decembrie 2014-11 ianuarie 2015).

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

În ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș, ANM estimează pentru primele zile ale intervalului o răcire accentuată a vremii. Între 30 decembrie și 3 ianuarie, adică inclusiv de Revelion, minimele nocturne vor coborî la minus 10 grade Celsius. Ba chiar vor ajunge la circa minus 20 de grade în dimineața zilei de 1 ianuarie! Maximele diurne vor coborî și ele de la o medie de minus 2 grade Celsius în primele zile până la minus 9 grade pe 31 decembrie.

ANM estimează o creștere a temperaturilor maxime, până la 0 grade Celsius, în perioada 3-6 ianuarie. După 6 ianuarie și până pe 11 ianuarie maximele diurne vor fi de circa 2 grade, iar minimele nocturne, între minus 6 și minus 5 grade.

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

Ninsori vor mai fi pe 29 decembrie și, pe arii restrânse, pe 3 și 4 ianuarie. Ulterior datei de 6 ianuarie aproape zilnic se vor semnala precipitații mixte, dar slabe cantitativ.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90