NOR CURIER 930X122

an școlar

DEBUT ÎN „FORȚĂ”: ELEVI LA O BERE ÎN PRIMA ZI DE ȘCOALĂ

În prima zi a noului an școlar elevii de la unitățile de învățământ din Pitești au avut parte de o vreme foarte frumoasă, cu soare și 23-24 de grade Celsius în termometre.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Au fost condiții meteorologice numai bune pentru un debut de an școlar în „forță” pentru elevii de vârste mai mari, în special de liceu: la plimbare pe Centru, pe Strada Mare, ori la un suc sau chiar la o bere pe terase. Sau în baruri, care azi au fost la mare căutare… Desigur, însă, după festivitățile de deschidere.

De altfel, cel mai probabil, proprietarii de terase, dar și de baruri din centrul Piteștiului au avut încasări suplimentare ca urmare a începerii noului an școlar.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Pline au fost astăzi și străzile orașului. Pline cu autoturisme, nu puține fiind ale părinților care și-au dus copiii la grădiniță sau școală.

Polițiștii rutieri, atât de la Națională, cât și de la Locală au dirijat traficul auto în zonele extrem de aglomerate, ca de pildă pe Egalității, stradă îngustă și cu sens unic, pe care se află și Colegiul Național „Zinca Golescu” (foto).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3