Donaris 930 x 122

Arges

DECIZIE RADICALĂ ÎN DOSARUL STĂPÂNILOR DE SCLAVI

Prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, a luat o decizie radicală cu privire la ajutoarele sociale acordate de Primăria Berevoeşti, localitatea argeşeană în care ani la rând și-au făcut de cap „stăpânii de sclavi”.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

După ce s-a descoperit că unii dintre „stăpânii de sclavi” primeau venit minim garantat, prefectul a dispus ca toate cele 300 de dosare de ajutoare sociale din comună să fie verificate. Dacă vor fi descoperite nereguli, ajutoarele vor fi sistate, iar beneficiarii vor trebui să dea banii înapoi.

Până acum, în urma verificărilor făcute la inițiativa Corpului de Control al Prefecturii, autoritățile au stabilit că 14 „stăpâni de sclavi” beneficiau de ajutor social și cel puţin 5 dintre ei nu aveau dreptul legal la acest ajutor.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90