Donaris 930 x 122

Arges

DELEGAȚIE DIN ARGEȘ, ÎN PARIS

Ziua Naţională a României a prilejuit organizarea în Paris, de către Ambasada României în Franța, a unei recepţii pentru corpul diplomatic acreditat în orașul luminilor şi a unei întâlniri cu comunitatea românească. Anul acesta partenerii evenimentului au fost Consiliul Judeţean Argeş şi Primăria Mioveni.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

La eveniment a participat și Simona Bucura Oprescu, deputat de Mioveni, membru permanent al Delegaţiei Parlamentare a României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei și membru al Grupului Parlamentar de Prietenie cu Republica Franceză-Adunarea Naţională.

„Am încercat să aducem informaţii corecte despre Argeş pentru mediul diplomatic și de afaceri şi pentru comunitatea românească din Franţa, să arătăm că în Argeş există exemple de succes care confirmă un mediu administrativ prietenos pentru investitori și că în România avem un Cod Fiscal clar și predictibil şi una dintre cele mai scăzute impozitări ale profitului.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Am încercat să refacem cât mai fidel Argeşul, inima României, cu ajutorul tinerilor din ansamblul Plai de dor din Mioveni, al meşterului popular Dan Gherasimescu, al unei expoziţii gastronomice, al unei expoziţii a portului popular argeşean şi al materialelor de promovare oferite.”, spune Simona Bucura Oprescu.

Ea le mulțumește pentru „excelenta organizare” lui Oleg Ungureanu, însărcinat cu afaceri al României la Ambasada României din Paris, lui Adrian Cioroianu, fost ministru de Externe şi acum ambasador al României pe lângă UNESCO, Virginiei Guerin, director general pentru probleme sociale, industriale şi relaţii externe în grupul Renault, tuturor angajaţilor din Ambasada României la Paris şi colegilor din delegaţia din Argeş, din Mioveni, „exemplu al hărniciei româneşti şi al francofoniei economice.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3