930×122 CAPRA 5

biserici

DENIILE ÎN BISERICILE DIN MIOVENI – PROGRAMUL

În perioada Săptămânii Patimilor, cât şi în zilele de Paşti, bisericile ortodoxe din Mioveni îşi intensifică programul liturgic şi activităţile. Atât credincioşii din oraş, cât şi cei din zonele limitrofe au posibilitatea să participe la slujbele oficiate la catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” (foto), dar şi la celelalte biserici din Mioveni.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Astfel, la catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Mioveni, la bisericile “Sfinţii Brâncoveni”, “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” (din Colibaşi), “Sfântul Ilie” (din cartierul Clucereasa) și la mănăstirea Făget Deniile se oficiază de la ora 19.

La bisericile “Sfântul Gheorghe”, “Adormirii Maicii Domnului” şi “Sfântul Nicolae” (ultima, din cartierul Racovița) Deniile se oficiază de la ora 18, iar la biserica “Sfinţii Trei Ierarhi”, începând de la ora 20.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Slujba din noaptea Învierii va fi oficiată de la ora 23:30 în toate bisericile din Mioveni.

În zona lăcaşelor de cult vor acționa dispozitive suplimentare ale Poliţiei Locale şi Poliţiei Române. Poliţiştii vor asigura fluența traficului pietonal și rutier, vor dirija circulația auto și vor lua măsuri pentru a preveni blocarea acesteia, vor organiza modul de parcare în zona de responsabilitate și vor interveni pentru aplanarea eventualelor situații conflictuale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3