Donaris 930 x 122

gard

DEPLORABIL! DUPĂ 8 LUNI MALUL DIN LUNCA ARGEȘULUI TOT SURPAT ESTE (GALERIE FOTO)

Au trecut mai bine de opt luni de când o parte din malul din parcul Lunca Argeșului, parc situat în zona Zăvoi a Piteștiului, a început să se surpe. Problema, apărută din cauza inundațiilor din luna mai a anului trecut și agravată de inundațiile din iulie, nu a fost rezolvată nici până astăzi.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Surparea malului de pământ a tras după ea în apa râului și o bucată de asfalt din aleea de promenadă. Consolidarea cu gabioane a malului, promisă în august de viceprimarul Cornel Ionică, se lasă așteptată. Așteptată dincolo de orice limită a bunului simț. Ionică spunea atunci că operațiunea va fi realizată de Apele Române și municipalitate. Când? Dumnezeu știe!

Totuși, între timp Primăria a făcut… mare brânză: pentru delimitarea și închiderea porțiunii periculoase a înlocuit cele câteva garduri metalice de mai mici dimensiuni poziționate aici inițial cu un singur gard mai mare și de sârmă. Aleea de promenadă mai poate fi folosită doar pe jumătate.

Citiți și: Va fi atracția piteștenilor în 2024. Deja e aglomerat

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3