SMART KIDS 930X122

tânăr mort

doliu

Destin tragic! Un tânăr de 31 de ani a murit din cauza unei banale infecții la măsea

Un tânăr de 31 de ani, din Constanța, a murit din cauza unei infecții la măsea. Bărbatul era internat la Terapie Intensivă la Spitalul Judeţean Constanţa de aproape două luni.

Citiți și: Tânăr de 19 ani mort după un impact frontal devastator între un autoturism și o dubă!

În tot acest timp, tânărul a trecut prin mai multe operații. Mai exact, într-o singură lună, bărbatul a suferit şapte operații la gât şi la plămâni.

După toate aceste intervenții, starea tânărului s-a agravat de la o zi la alta.

Citiți și: Moarte suspectă! Minor găsit fără suflare într-o pădure

În urma ultimei operații suferite, Ionuț a intrat în comă.

„La ultima intervenție a băiatului ni s-a relatat că a avut o hemoragie internă. De atunci nu și-a mai revenit. A intrat în comă. Ei, medicii, tocmai ne-au spus că e în comă. De ce nu ne-au spus înainte? Ne spuneau că este sedat. A fost legat de mâni, să nu se scoale să facă rău. Arată într-un hal… A slăbit în două luni… e cadavru viu! Vă apucă groaza! Are răni pe picioare de la poziția în care stătea. Îi dădeau apă și ceai”, povestește tatăl băiatului, potrivit Antena 3 CNN.

Acum, familia bărbatului acuză medicii de neglijență în serviciu.

Părinții tânărului susțin că rănile de pe corp sunt din cauză că asistentele nu au avut grijă la timp de tânăr. Mai mult decât atât, mama spune că a venit de acasă cu cele necesare, însă nu a fost lăsată să îi facă igiena corporală, mai notează sursa citată.

Reprezentanții spitalului declară că tânărul că tânărul s-a prezentat la Urgențe foarte târziu, când infecția se împrăștiase deja în tot corpul și deși s-au depus toate eforturile posibile, evoluţia patologiei nu a fost una favorabilă.

Sursă foto: Antena 3 CNN

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3