930 x122 grota rece

curtea de arges

DIN NOU TRENURI DE CĂLĂTORI PE RUTA CURTEA DE ARGEȘ-PITEȘTI

Începând de ieri, după o perioadă de suspendare a traseului, trenurile CFR de călători circulă din nou pe ruta Curtea de Argeș-Pitești.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Potrivit unui comunicat al CFR, distanța Curtea de Argeș-Pitești și retur va fi parcursă de patru trenuri, în aproximativ 50 de minute. Trenurile deservesc locuitorii din Curtea de Argeş, Băiculeşti, Merişani, Bascov și Piteşti Nord, asigurându-le legătura cu Bucureştiul şi cu alte localități de pe harta feroviară a județelor Argeş, Olt, Dolj şi Dâmbovița.

Totodată, după ani de zile de indiferență, Gara Curtea de Argeș (foto), care este monument istoric, va fi renovată.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

„Sunt bucuros pentru această veste bună venită din partea CFR Călători pentru că știu că există multe solicitări din partea oamenilor, mai ales a navetiștilor și turiștilor, dar și a autorităților locale pentru reluarea curselor pe această rută.

Gara Curtea de Argeş şi linia ferată de la Piteşti la Curtea de Argeş sunt declarate monumente istorice și din acest motiv cred că este foarte important că CFR a decis renovarea acestei clădiri, care datează din 27 noiembrie 1898 (din timpul domniei lui Carol I).”, spune deputatul PSD de Curtea de Argeș Mircea Drăghici.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90