NOR CURIER 930X122

agent

DISCONFORTUL ŞOFERILOR CONTINUĂ ÎN PITEŞTI

Disconfortul şoferilor şi cetăţenilor din cartierul piteştean Prundu din cauza lucrărilor de reabilitare a unor reţele de termoficare va mai dura o lună.

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

Conform municipalităţii, lucrările sunt necesare, deoarece pierderile din vechea reţea se ridicau la 60%, ceea ce înseamnă enorm. Până atunci, nu vor avea căldură locuitorii din unele blocuri situate în apropiere (pe strada Horia, Cloşca şi Crişan şi spre autobaza din Prundu).

Valoarea investiţiei din Prundu se ridică la suma de 3.600.000 de lei.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Gigi spune:

    Bine ca si-au dat seama ca mai bine de jumatate plateam pierderile din retelele lor! Poate se gandesc sa ne compenseze cu sumele platite „degeaba”!
    Inca mult timp de „disconfort” ,ziceti, despre Termo Calor Confort! Pai nu puteau frate sa inceapa cu cel putin o luna in avans fata de cel real, pentru a avea caldura si Pitestenii napastuiti din aceasta zona??? Sau v-a gasit vremea rece iarasi nepregatiti!
    🙁 G.V.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90