930×122 CAPRA 5

curent electric

DISTRIBUȚIE OLTENIA OPREȘTE CURENTUL. CARE SUNT ZONELE AFECTATE

Compania furnizoare anunţă o nouă întrerupere programată în alimentarea cu energie electrică în orașul Mioveni. Întreruperea va avea loc în zilele de 27 și 28 august 2019.

Citiți și: Oficial. Acești piteșteni rămân fără curent electric!

Marți, 27 august,  între orele 9 și 12, vor fi afectați consumatorii din cartierul Mioveni alimentat din PT 10 blocuri Colibași.

Miercuri, 28 august, între orele 9 și 15, se va întrerupe curentul în cartierul Mioveni alimentat din PT 11 și PT 12 blocuri Colibași, iar în intervalul 12-15 vor fi afectați consumatorii de pe strada Egalității.

Citiți și: Pitești. Consumatori casnici și firme rămân fără curent electric

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile. Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3