Donaris 930 x 122

circulatie

inauguraredrumgavana23

DN 7 PITEȘTI-RÂMNICU VÂLCEA, REDESCHIS

Aseară a fost redeschisă circulația rutieră pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7, 5 tone pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea în zona Valea Ursului, între kilometrii 122 și 123. În zona respectivă drumul fusese vineri, 1 august, închis pentru lucrări de reparații la podurile afectate de viitura de acum câteva zile. Drumul a fost redeschis mai devreme decât se preconiza inițial (astăzi, la ora 14).

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează, însă, că circulația rămâne închisă în continuare între kilometrii 122 și 123 pentru pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7, 5 tone care transportă marfă. În cazul acestora există rute ocolitoare. Astfel, pentru ruta Pitești-Râmnicu Vâlcea ruta ocolitoare este DN 65-Pitești-Slatina-Găneasa-intersecție DN 64-Drăgășani-Râmnicu Vâlcea, iar pentru ruta Râmnicu Vâlcea-Pitești este Râmnicu Vâlcea-Drăgășani-intersecție DN 64-Găneasa-Slatina-DN 65-Pitești.

Aceeași sursă precizează că circulația este deschisă pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7, 5 tone care transportă călători. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Un camion s-a răsturnat pe cel mai periculos drum!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90