NOR CURIER 930X122

furt

DOI OLTENI ACUZAȚI DE FURT ÎN ARGEȘ, SĂLTAȚI DE „MASCAȚI”

Poliţiştii piteșteni şi luptătorii Serviciului de Acțiuni Speciale Argeş („mascații”) au făcut percheziţii în comuna Nicolae Titulescu, din judeţul Olt, la domiciliile a două persoane bănuite de furt.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Cei doi, în vârstă de 24 și, respectiv, 27 de ani, sunt suspectați că în noaptea de 27 spre 28 ianuarie a acestui an ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale din comuna argeșeană Vedea o cutie de valori în care se afla suma de 2.400 de lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit mai multe bunuri susceptibile că ar fi fost folosite la săvârşirea de infracţiuni.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Ambii au fost duși la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti. După audieri, împotriva celor doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Astăzi ei vor fi prezentaţi Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3