EcoMoto 930×122

maidanezi

„DOMNULE PENDIUC, SCĂPAȚI-NE DE GÂNDACI!”. VEZI CE-A RĂSPUNS PRIMARUL!

O piteșteancă îi reproșează lui Tudor Pendiuc modul în care Primăria gestionează problema maidanezilor, declarându-se împotriva prinderii și a eutanasierii câinilor vagabonzi. De asemenea, Pendiuc este criticat și pentru recenta măsură adoptată în Consiliul Local prin care cei prinși că dau de mâncare pe domeniul public animalelor fără stăpân sunt amendați.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Reproșurile au fost scrise pe internet, pe pagina www.domnuleprimar.ro. Piteșteanca, Daniela Neacșu, din cartierul Trivale, îi mai scrie primarului că altele sunt problemele pe care ar trebui să le rezolve. Ca de pildă, canalizarea și… gândacii: „Sunt probleme mult mai importante pe care trebuie să le rezolvați din BANII PUBLICI, ca de exemplu canalizarea și gândacii care roiesc prin canale și în subsolurile blocurilor! De 3 ani de zile ne luptăm cu gândacii! Am un copil de 2 ani, prindem în fiecare noapte cel puțin 10 gândaci mari și negri! Oare, Domnule Primar, aspirăm a trăi într-un oraș civilizat??? Mai mult decât atât! Mirosul de canal este insuportabil, iar de foarte multe ori nici nu putem intra în baie. Rezolvați întâi aceste probleme, Domnule Primar! Sunt un cetățean al Piteștiului care v-a votat de fiecare dată până acum și care acum chiar regretă că a făcut-o! La fel și familia mea și mulți dintre prietenii mei”.

Răspunsul primarului a venit prompt, dar nu cu referire la canalizare și gândaci, ci exclusiv la problema maidanezilor și a hrănirii lor de către unii cetățeni. „Din cuprinsul mesajului dumneavoastră am remarcat întrebarea cu deosebită încărcătură emoțională: Domnule Primar, aspirăm a trăi într-un oraș civilizat? Numiți-ne un oraș din Vest unde câinii fără stăpân se plimbă liberi pe străzi, iar locuitorii aruncă pe spațiile verzi oase, castroane cu hrană, bucăți de carne, resturi de mâncare. Nu credem că există. Adică într-un oraș civilizat câinii fără stăpân nu mișună pe străzi și nu sunt hrăniți ocazional pe spațiile verzi”, a fost răspunsul primarului Tudor Pendiuc.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3