New Profesional Consult 930 x 122

femei

DOSARUL „FEMEI TÂLHĂRITE”: DECIZIE RADICALĂ

Dosarul „Femei tâlhărite”: Decizie radicală. Teleormăneanul reținut ieri de polițiști pentru că ar fi tâlhărit trei piteștence a fost prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Citiți și: GEST URIAȘ! SURPRIZĂ LA BANCOMATUL BRD DIN PIAȚA PRIMĂRIEI

Parchetul și-a însușit propunerea polițiștilor Biroului Investigații Criminale Piteşti și a hotărât arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile. Este cea mai radicală măsură preventivă dintre cele existente.

Amintim că teleormăneanul, din localitatea Tătărăștii de Sus, în vârstă de 30 de ani, a fost reținut ieri pentru 24 de ore de polițiștii piteșteni sub acuzația de tâlhărie calificată.

Citiți și: TAXIMETRIST DIN PITEȘTI, LOVIT ȘI AMENINȚAT

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, în perioada ianuarie-mai 2017, prin amenințări, teleormăneanul ar fi deposedat trei femei din Pitești de suma totală de 3.500 de lei.

Bărbatul ar fi luat legătura cu femeile, care ar fi prostituate, pe internet și le-ar fi tâlhărit chiar în locuințele lor. (Foto: descriptiv)

Posada 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066