930×122 CAPRA 5

costuri

DRAGOSTEA TRECE PRIN… BUZUNARE! IATĂ CÂT TE COSTĂ VALENTINE’S DAY!

Valentine’s Day, Ziua Îndrăgostiţilor în tradiţia occidentală, a pătruns de ani buni şi în România. Sărbătoarea tradițională românească cu aceeași destinație, Dragobetele (24 februarie), a cam fost dată uitării. Prin urmare, nu puțini români consideră 14 februarie ca adevărata zi a îndrăgostiților.

Citiți și: Exclusiv – Pitești: „Mișcarea” neașteptată a patronilor unui restaurant vestit din Centru

Este pentru comercianți și patronii de pub-uri sau restaurante o zi numai bună de făcut bani! „Bombardaţi” cu „oferte speciale” pentru „o zi memorabilă”, îndrăgostiţii pornesc visători către magazinele sau restaurantele care îi aşteaptă cu ușile larg deschise. Pentru o simplă atenţie, un frumos buchet de trandafiri, plătești de la 15 lei în sus, în funcţie de preferinţe.

Metoda de a îţi surprinde partenera cu o cină romantică în oraş poate să te „scape” rapid și de mai mulți bani. De exemplu, un meniu cu salată Caesar sau salată de ton cu crispy, cu medalion muntenesc ori piept de pui în caşcaval, cu orez sălbatic sau cartofi cu rozmarin și cu o prăjitură specială porneşte de la 85 de lei. O cutie cu bomboane în formă de inimă te costă 10 lei, pentru un tort „al îndrăgostiților” plătești de la 35 de lei în sus, iar un ursuleț sau o inimioară din pluş te va „scutura” de cel puțin 15 lei. Concluzia? Dragostea trece prin buzunare, mai ales de Valentine’s Day! Trece și te lasă fără bani!

Citiți și: Noua perlă a Piteștiului: Grota Rece

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3