EcoMoto 930×122

Pitesti

DRUMUL SPRE VÂLCEA, DESCHIS DOAR PENTRU VEHICULE CU MASA DE SUB 3,5 TONE

Drumul naţional 7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea a fost închis astăzi la prânz pentru a se permite desfăşurarea în condiţii optime a lucrărilor de deszăpezire. Într-o jumătate de oră, ne-a declarat în urmă cu câteva minute prefectul de Argeș, Cristian Soare, drumul va fi deschis pentru maşinile de tonaj mic.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

„Am luat decizia ca într-o jumătate de oră să deschidem traficul pentru maşinile de sub 3,5 tone. Mă aflu în Linţeşti acum şi mă ocup personal de dirijarea unor TIR-uri în parcări speciale, pentru că maşinile mari nu vor avea voie să circule pe acest drum.

În ceea ce priveşte localităţile care au fost afectate de sistarea energiei electrice, vă pot spune că mai sunt 8 localităţi cu astfel de probleme. Suntem la datorie şi ne ocupăm îndeaproape de toate acţiunile”, ne-a declarat prefectul Cristian Soare.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90