930×122 CUMPANA 5

10 ani

DUBLU EVENIMENT LA LICEUL „IULIA ZAMFIRESCU” DIN MIOVENI

Pentru Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni astăzi a fost o zi extrem de importantă. Prestigioasa unitate de învățământ a aniversat 10 ani de la înființare şi, totodată, şi-a sărbătorit absolvenţii claselor terminale. Aniversarea a fost marcată prin dezvelirea unei plăci în curtea interioară a liceului.

Citiți și: Spectacol inedit în Argeș

La eveniment au participat primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, inspectorul școlar general al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu, consilieri locali, parlamentarii de Mioveni, profesori, părinţi şi elevi. Conducerea școlii a primit din partea edilului Ion Georgescu o diplomă de merit, iar acesta, la rândul său, a fost premiat de conducerea instituției.

Promoția 2012 – 2016 a Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu” din orașul Mioveni, formată din cinci clase și 148 de elevi, a ajuns la finalul studiilor, tot astăzi având loc festivitatea de absolvire. Elevii și-au luat la revedere de la cei care i-au îndrumat pe parcursul acestor ani, iar cu aceeași ocazie s-a desfășurat și festivitatea de înmânare simbolică a cheii către generația care urmează să absolve anul viitor.

Citiți și: Sărbătoare în Argeș! Începe târgul

De asemenea, cei mai talentaţi elevi ai liceului au susţinut un program artistic.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 pe 90 Costache