930 x122 grota rece

10 ani

DUBLU EVENIMENT LA LICEUL „IULIA ZAMFIRESCU” DIN MIOVENI

Pentru Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni astăzi a fost o zi extrem de importantă. Prestigioasa unitate de învățământ a aniversat 10 ani de la înființare şi, totodată, şi-a sărbătorit absolvenţii claselor terminale. Aniversarea a fost marcată prin dezvelirea unei plăci în curtea interioară a liceului.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

La eveniment au participat primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, inspectorul școlar general al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu, consilieri locali, parlamentarii de Mioveni, profesori, părinţi şi elevi. Conducerea școlii a primit din partea edilului Ion Georgescu o diplomă de merit, iar acesta, la rândul său, a fost premiat de conducerea instituției.

Promoția 2012 – 2016 a Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu” din orașul Mioveni, formată din cinci clase și 148 de elevi, a ajuns la finalul studiilor, tot astăzi având loc festivitatea de absolvire. Elevii și-au luat la revedere de la cei care i-au îndrumat pe parcursul acestor ani, iar cu aceeași ocazie s-a desfășurat și festivitatea de înmânare simbolică a cheii către generația care urmează să absolve anul viitor.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

De asemenea, cei mai talentaţi elevi ai liceului au susţinut un program artistic.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3