EcoMoto 930×122

Arges

E MAI RĂU! ARGEȘUL A INTRAT SUB COD PORTOCALIU DE VISCOL PUTERNIC ȘI NINSORI!

În urmă cu puțin timp, Administrația Națională de Meteorologie a actualizat avertizarea emisă ieri. În urma actualizării, Argeșul a ieșit de sub cod galben și, mai rău, a intrat sub cod portocaliu de vreme rea (vezi harta).

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Avertizarea este valabilă din urmă cu câteva minute (de la ora 9:30) și până mâine seară (26 ianuarie), ora 22.

În ceea ce privește codul portocaliu, în intervalul menționat viscolul puternic va continua în Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei şi în zonele montane aferente, precum şi în nordul Dobrogei. În aceste regiuni vântul va sufla în rafale de peste 70-80 km/h, ninsoarea va fi puternic viscolită şi troienită, iar vizibilitatea se va reduce la sub 50 de metri.

Citiți și: A nins în Argeș!

În privința codului galben, în perioada amintită în sudul Transilvaniei şi centrul Moldovei va ninge, vântul va avea intensificări, cu viteze de 60-70 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită. În cursul zilei de astăzi, 25 ianuarie, în jumătatea sudică a Dobrogei vor predomina ploile, moderate cantitativ. Izolat se va depune polei, iar vântul va sufla cu rafale de peste 70-80 km/h.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3