930 x122 grota rece

email

E-MAIL „OTRĂVIT” PENTRU MUZICIENI DIN ARGEȘ

Mai mulți contribuabili argeșeni din domeniul artistic, muzicieni, au primit recent pe adresa lor de e-mail un mesaj prin care erau invitați ca până pe 15 mai 2015 să trimită în format scanat pe adresa de e-mail anaf.finante@gmail.com unele informații despre activitatea pe care o desfășoară și despre veniturile pe care estimează că le vor obține.

Citiți și: Ajutor de 2.000 de lei pentru mame!

E-mailul a fost transmis sâmbătă, 2 mai, zi nelucrătoare, de pe adresa anaf.finante@gmail.com și este semnat în numele unui șef adjunct de administrație inspecție fiscală.

„Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș le atrage atenția tuturor contribuabililor care primesc astfel de mesaje electronice să nu dea curs solicitărilor din cuprinsul acestora, întrucât toate adresele de e-mail din cadrul Ministerului de Finante, respectiv Agenția Națională de Administrare Fiscală, conțin domeniul “@mfinante.ro”.

Citiți și: Cine câștigă mai mult decât Iohannis va plăti impozit mai mare

Precizăm că toate coordonatele de contact ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală și Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș sunt publicate pe site-urile celor două instituții, https://www.anaf.ro/Info și http://www.finantearges.ro/”, precizează Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

Cel puțin deocamdată, autorul sau autorii e-mail-ului nu au fost identificați. Nici motivul. Este posibil să fi fost o glumă proastă sau o încercare din partea concurenței de pe piață să afle într-un mod neortodox onorariile muzicienilor respectivi.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90