NOR CURIER 930X122

accidente

E NENOROCIRE PE DRUMURILE DIN ARGEȘ! ȘOFERI BĂUȚI, COPII LA VOLAN, BICICLIȘTI TURMENTAȚI!

Cazurile de indisciplină crasă pe drumurile din Argeș s-au înmulțit în ultima perioadă. Șoferi băuți, viteză mare, persoane care urcă la volan fără a avea permis de conducere sau motocicliști și bicicliști neatenți, cu astfel de situații te întâlnești din ce în ce mai des pe șoselele județului.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Mai grav decât atât, pe drumul național 7, pe tronsonul Pitești-Râmnicu Vâlcea, polițiștii de la Rutieră s-au crucit văzând ieri un copil la volanul unui autoturism. Minorul are 13 ani, este dintr-o comună din județul Ialomița și fusese lăsat de tatăl său să învețe cum să conducă. În plin trafic!

Pe de altă parte, aseară Poliția Rutieră a avut de anchetat și un accident în care a fost implicat un biciclist în vârstă de 71 de ani, din comuna Lerești. Bătrânul a schimbat brusc direcția de mers și a fost lovit de un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 27 de ani din Bughea de Sus. Din fericire, în urma accidentului, care a avut loc pe drumul județean 734, în Lerești, biciclistul cu capul în nori s-a ales doar cu răni ușoare și, evident, cu o sperietură zdravănă. Tot ușor a fost rănit și un șofer care a urcat băut la volan. În vârstă de 54 de ani, conducătorul auto, din Pitești, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod din beton. S-a întâmplat pe drumul național 73 (Pitești-Câmpulung Muscel-Brașov), în dreptul comunei argeșene Mărăcineni.

Citiți și: Intervalele orare în care se produc cele mai multe accidente rutiere

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90