NOR CURIER 930X122

meteorologie

E OFICIAL: ANUNȚUL FĂCUT AZI PENTRU ARGEȘENI

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat astăzi estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (27 noiembrie – 10 decembrie 2017).

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia și județul Argeș în primele două zile ale intervalului (astăzi și mâine) temperatura aerului va fi în scădere, cu temperaturi maxime diurne de doar 5 grade Celsius.

Și minimele termice nocturne se vor afla în scădere până spre mijlocul acestei săptămâni, atunci când media acestora va fi de -3…-2 grade.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Apoi, până pe data de 1 decembrie vremea se va încălzi. Media valorilor diurne va fi în jurul a 9 grade, iar a celor nocturne, de 7 grade.

Ulterior, temperatura va scădea din nou. În a doua săptămână, media maximelor va fi de 5…6 grade, iar a minimelor de -3…-1 grad.

Precipitații însemnate cantitativ (ploi) se vor semnala în primele două zile (astăzi și mâine), dar și în intervalul 30 noiembrie – 3 decembrie (și pe 1 decembrie, atunci când în Pitești vor fi programe în aer liber de Ziua Națională, inclusiv aprinderea bradului de Crăciun – foto – și a luminilor ornamentale stradale pentru sărbătorile de iarnă și un concert al trupei Carla’s Dreams), conform estimărilor de vreme date azi publicității.

Probabilitatea pentru precipitații va fi redusă în a doua săptămână, dar cu tendință de creștere după data de 8 decembrie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3