930×122 CAPRA 5

Arges

E OFICIAL! ȘCOLILE DIN ARGEȘ VOR FI REDESCHISE

E oficial! Școlile din Argeș vor fi redeschise.

Citiți și: A nins în Argeș!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis cu puțin timp în urmă ca unitățile din învățământul preuniversitar din județul Argeș să fie redeschise. Informația o furnizează Dumitru Tudosiu, inspectorul școlar general al județului (foto). Cursurile în școlile și liceele din Argeș vor fi reluate începând de mâine, joi, 12 ianuarie 2017, după programul obișnuit.

„În urma şedinţei Comisiei Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul Şcolar al judeţului Argeş şi Prefectura judeţului Argeş au hotărât reluarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ argeşene, începând cu data de 12.01.2017. Toate unităţile şcolare argeşene sunt pregătite pentru desfăşurarea în bune condiţii a orelor de curs, conform programului normal.”, transmite Inspectoratul Școlar Argeș printr-un comunicat de presă semnat de Dumitru Tudosoiu.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

„Nu sunt probleme cu drumurile și nici cu încălzirea în sălile de curs. De asemenea, județul Argeș iese de sub codul de ger. Având în vedere toate acestea, ca și faptul că recuperarea orelor este o acțiune nu tocmai simplă, am hotărât în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, cu reprezentanții tuturor instituțiilor abilitate, reluarea cursurilor începând de mâine, 12 ianuarie 2017.”, precizează pentru ePitești și prefectul de Argeș, Cristian Soare.

Amintim că ieri Inspectoratul Școlar lua în calcul posibilitatea ca școlile din Argeș să rămână închise toată săptămâna. Detalii, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • Rares spune:

    Afara ninge de 5 ore in continuu si noi mergem la scoala… Asta inseamna sa traiesti in Pitesti! Nici drumurile sau trotuarele nu s-au curatat si copii merg la scoala sa isi rupa mainile si picioarele…

    • Catalina spune:

      Afara ninge nestingherit de mai bine de 5 ore si noi ne trimitem copii singuri la scoala, e bine de voi si de copii vostri, probabil ca mergesti in Audi A8 sau BMW seria 7, la caldura, va lasti copiicopii in fata scolii, normal, dar unii parinti care sunt la serviciu si nu pot duce copii ce fac?… Intr-adevar sunt probabil mari clasa a 5-a a 6-a, dar sa dam exemplu de un copil de clasa a 5-a care nu este dus de nimeni la scoala, si isi ia frecus si este tavalit prin zapada de copii de a 8-a, mai ales daca invata la Lipatti, etc…, mai sta apoi si probabil 5-6 ore asa, deci asta e orasul in care traim si mai ales tara in care traim!

  • nu trebuie spune:

    Multumim domule Tudosoiu,va iubim enorm <3.Chiar aveam chef sa ma duc la scoala pe ninsoare maine.Aveam chef sa inghet in statia de autobuz.MULTUMIIIIIIIIM.

  • Andros spune:

    Foarte frumos afara ninge si maine e ger si eu nu stiam cum sa racesc si sa inghet.Multumesc domnule Tudosoiu pentru rezolvarea problemelor.Sa stit ca toti elevii va adora!!!!
    .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90