NOR CURIER 930X122

bulevardul

E ȘANTIER! ÎN TRIVALE A ÎNCEPUT BALAMUCUL

Au început lucrările pe bulevardul Libertăţii din cartierul piteştean Trivale, după ce Primăria a predat amplasamentul firmei care a câştigat licitaţia pentru execuţie.

Citiți și: Pitești. Accident mortal pe Depozitelor! A fost lovit de un TIR

În aceste zile se lucrează la reabilitarea reţelelor de telecomunicaţii. De asemenea, trotuarele au fost sparte pentru lucrări la rețeaua de furnizare a gazelor naturale. Potrivit Primăriei, vor urma lucrări de amenajare de locuri de parcare, de reabilitare și lărgire a părții carosabile pe patru benzi circulabile, câte două pe sens, şi de reamenajare a trotuarelor.

Piteștenii din Trivale înjură printre dinți, blestemând șantierul de care au „parte”. Investiţia va fi gata abia la anul, la o dată pe care viceprimarul Cornel Ionică nu o precizează.

Citiți și: Pitești. Tragedie în Trivale, acum! A murit

Lucrările sunt făcute de SC Construcţii, Drumuri şi Lucrări de Artă, iar valoarea contractului se ridică la 2.700.000 de lei.

Inițial, șantierul ar fi trebuit deschis în primăvara acestui an, dar rezultatul licitației pentru desemnarea constructorului a fost contestat în justiție de o altă firmă. Abia zilele trecute Curtea de Apel Piteşti a soluţionat definitiv contestaţia. Curtea a respins-o, dând câștig de cauză societății care câștigase inițial, adică SC Construcţii, Drumuri şi Lucrări de Artă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90