Donaris 930 x 122

elev

abuzat_copil

Elev lovit cu pumnul la școala „George Topârceanu” din Mioveni

Violența în școli este deja o obișnuință. Un nou caz care dovedește că fenomenul nu poate fi ținut în frâu s-a consumat marți după-amiază la o unitate de învățământ din orașul argeșean Mioveni. Mai exact, la școala „George Topârceanu”.

Citiți și: Argeș. Accident grav: Un bolid de lux, Mercedes a intrat frontal într‐un stâlp

Un elev a ajuns la spital după ce un coleg mai mare, de la un liceu din oraș, l-a lovit cu pumnul în față. Copilul a fost rănit și a necesitat îngrijiri medicale. Din fericire, rănile au fost minore. Elevul, de clasa a VI-a, se află internat la secția ORL a Spitalului de Pediatrie din Pitești și ar urma să fie externat vineri.

Agresorul este în clasa a X-a la Liceul Tehnologic din Mioveni.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Incidentul s-a petrecut în curtea școlii, în apropierea sălii de sport, în timpul unei pauze de la orele după-amiezii. Precizăm că Școala „George Topârceanu” are paznic. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90