Donaris 930 x 122

măgdăcești

ELEVII DE TOP DIN MIOVENI, TRIMIȘI ÎN TABĂRĂ

Elevii de top din Mioveni, trimiși în tabără. În perioada 28 iulie – 3 august 2017, elevii din Mioveni cu rezultate bune la învățătură se vor afla în tabără în Măgdăceşti, în Republica Moldova.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Excursia este o inițiativă a autorităților locale, iar cei 22 de elevi sunt însotiţi de supraveghetori şi beneficiază gratuit de asistență medicală.

Amintim că Măgdăceşti şi Mioveni sunt din anul 2016 localităţi înfrăţite. Acordul de înfrățire prevede și derularea de proiecte comune în educație, cultură şi sport.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Anul trecut, fotbaliştii născuţi în 2003 ai Centrului de Copii şi Juniori CS Mioveni au fost, de asemenea, în Republica Moldova, acolo unde au executat un stagiu de pregătire centralizată. La schimb, fotbaliştii de la Şcoala Sportivă din Măgdăceşti au fost în Mioveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA